Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů z oblasti Semuliki Forest v Ugandě s výběrovou africkou kávou – první kávová čokoláda od Míšiny čokolády!
Do této limitované edice jsme přidali dvě single origin kávy z pražírny Coffee Source – Kenya Massai a Ethiopia Suke, které se dokonale doplňují s ovocnými tóny ugandských kakaových bobů.
Tři prémiové ingredience v jednom:
• Kakaové boby z oblasti Semuliki Forest pocházejí z menších farem, kde jsou centrálně fermentovány 6–7 dní a sušeny na slunci 6–8 dní. V jejich chuti objevíte tóny karamelu a fíků.
• Kenya Massai pochází z malých farem na náhorních plošinách Kiambu v nadmořské výšce 1900 m n. m.. Producenti jsou drobní farmáři sdružení v družstvech. Tato káva přináší tóny rebarbory, malin a limetky.
• Ethiopia Suke pochází z farmy Suke Quto v regionu Guji a vyznačuje se tóny mandarinky, jasmínu a čokolády.
Tato čokoláda nabízí jedinečné spojení tří prémiových ingrediencí s bohatým ovocným a kávovým profilem.